Pora lunchu

Pora lunchu

Zdjecie okladka

Pora lunchu.

Wracam zatem wspomnieniami do listopadowej wizyty w Barcelonie w Bilbao Berria.

To lokal założony przez trzech przyjaciół, dwóch Basków i jednego katalończyka, Iñaki Lasa, Rafa Viar i Pedro Antonio Lópeza , którzy podzielają pasję kreatywnej, doskonałej kuchni.

Bilbao Berria oferuje najlepszą baskijską kuchnię fusion, nie zapominając o tradycji.

41.3842228, 2.1749091

Dodaj komentarz

Ograniczony HTML

  • Dozwolone znaczniki HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Znaki końca linii i akapitu dodawane są automatycznie.
  • Adresy web oraz email zostaną automatycznie skonwertowane w odnośniki
CAPTCHA
To pytanie sprawdza czy jesteś człowiekiem i zapobiega wysyłaniu spamu.
2 + 15 =
Rozwiąż proszę powyższe zadanie matematyczne i wprowadź wynik.